Sivut

24.3.2012

Muuttamisen lomassa

Tai ainakaan tämä aika ei mitään lomaa ole, ihan hirvee tavaralaatikkohelvetti päällä. Kapeat käytävät johtavat keittiöön, makkariin ja vessaan, välissä mukavia ylitettäviä esteistä... Koirat pääsääntöisesti häkissä kun ne on muuten koko ajan tiellä... No koittaa se parempi aika, olemme yrittäneet laumalle viestiä! Oma piha ja iso tupa! Metsä vieressä, jahtimaat ovelta! Viikon päästä!!!

Treenit ovat viime päivinä jääneet peruslenkin ohessa tokoiluun. Eilen kävimme koko porukka kaupassa ja sopivasti oli jää sulanut viereisellä kentällä ja kävimme tottistelemassa siinä sivussa kolmella koiralla. Yllättävän hyvin onnistui, minä ohjasin seisojia ja naisväki Ahkua. Seisojat pystyi vaihtamaan lennosta niin, että toinen jäi aina paikalle makuulle ja toinen lähti siitä seuraamaan. Varsinkin Iisi oli parempi, kuin osasimme odottaa. Maahanmeno on tällä hetkellä oikein säpäkkä ja pysyykin hyvin. Päästin seisojat myös yhtä aikaa leikkiä lyömään ja komennolla hetken päästä kumpikin maahan, eipä tuossa ollut ongelmia. Nimellä rivistä luoksetulo oli hankalin, mutta vanhoille koirille! Iisi oli ainoa, joka kuunteli käskyt...

Äsken kävin kaikkien koirien ja vauvan kanssa vaunulenkillä. Koirien ohituksia tuli neljä ja kaikki sujuivat hienosti. Iisikään ei edes hihnaa kiristänyt, kiinnostunut kyllä oli vastaantulijoista. Inahdustakaan ei kuulunut! Hienoa, kyllä se vaan työ kantaa hedelmää kun jaksaa vaatia!

Nouto on nyt siinä vaiheessa, että noutokäskyllä ottaa noutoesineen kädestä ja pitää kunnes kuuluu irti. :) Näin mukavimmilla noutoesineillä, ei vielä kaikilla. Oikealla tiellä kuitenkin ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti