Sivut

Koirat

Iisi seisoo perhosta.
Lyhytkarvainen saksanseisoja narttu Gironin Lumoojatar, alias Iisi. Vallaton oppimisen mestari. Tämänhetkinen ykköstykki metsällä. Nuoresta iästään huolimatta hoitelee isännälle repuntäytettä kiitettävään malliin. KAER -kokeista NUO2 ja näyttelyistä EH. Tulevaisuus toivoa täynnä!


Usko istuttaa kukkia.
Karkeakarvainen saksanseisoja uros Vintiläntuuli RC Usko. Työjyrä. Diesel loppuu joskus veturista, mutta Uskosta ei koskaan. Koeura päättyi parrattomuuteen. Parran puute saattoi olla myös alku lyhytkarva-aikaan? KAER -kokeista 2xNUO2 ja kerran NUO3. Tällä koiralla saa kyllä riistaa, mutta tavat pitää tuntea, että toiminta on tuloksellista. Väsymätön sorsakoira ja vesipeto muutenkin. Lunastanut paikkansa Annan ykköstykkinä agilityssä, jossa starttaa seuraavan kerran kolmosissa.

Ahku puuhaa järkeviä.
 X-Metsälapinkoira Ahku. Eri venkula. Ei oikeastaan ole koira, vaan Ahku. Paras retkikoira ikinä. Muutenkin asuisi mieluiten ulkona, ilman tontti- tai muitakaan rajoja ja rajoituksia. Lihoo yhdestä energianappulasta. Riistaviettiäkin on, on haukkunut jopa mäyrää nuorempana ja yksi lintukin sille on ammuttu. Hermorakenne ei kuitenkaan salli tälle koiralle liian vaativia harrastuksia. Mutta pitäähän sitä joka koiraperheessä yksi Ahku olla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti