Sivut

29.4.2012

Tokokoirat Iisi ja Usko

Kävimme seisojakoirakerhon tokossa. Viikko sitten meni huonosti, nyt meni paljon paremmin! Eipä Iisi mikään tokovalio vielä ollut ja nuoruuden vinkeitä paljon, mutta edistys viime viikkoiseen huomattavaa. Pelkästään kolmen kohdan listan avulla! Eikä tosiaan ole treenattu paljon, mutta joka päivä. Usko myös oli parempi kuin viimeksi. Ensi viikon lista on seuraava:

- seuraaminen, pitempiä pätkiä
- maahanmeno ja siellä pysyminen vähän pitempään
- nouto tokoliikkeenä

Eipä tullut taaskaan pitkä lista. Laitoin tuon noudon tuohon, koska haluan kokeilla, miten nouto muiden koirien mukana ollessa sujuu. Nyt en uskaltanut kokeilla, kun ei ollut kolinapurkkia, pilliä, eikä omaa noutoesinettä mukana. Pelkona, että joutuu hallitsemattomaan tilanteeseen, jossa koira juoksee noutoesineen kanssa ympäri kenttää, eikä tule luokse... tuskin niin olisi käynyt, mutta otetaan nyt varman päälle, kun ollaan noudossa kuitenkin edistytty!

Tassu on Iisillä parantunut huimaa vauhtia. Ei arista sitä yhtään ja haava on jo yläpuolelta kiinni. Alapuolen olen saanut vesihoidolla pidettyä vielä auki. Huomenna tai ylihuomenna sekin on todennäkösesti kiinni ja sitten on mahdollisen mädän oltava tullut ulos, ettei tule paisetta.

-Eero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti