Sivut

12.10.2012

Uutisia!

Tai mitäs uutisia ne nyt enää on, mutta kun on niin jäässä tämä päivityspuoli :) Iisi sai Junkkarista NUO2 ja näyttelypuolelta ERI:n ja kävi kääntymässä myös ROP kehässä. No ei tämä vielä mitään, mutta Iisin veli Urpo meni ja voitti koko Junkkarin! Aivan älyttömän hyvä juttu, onnea Urpo, Pekka ja Maria! Lisäksi Iisin sisko Vimma valittiin kauneimmaksi lyhkärinartuksi! Muutenkin pentueen menestys oli hyvä, 1xNUO3, 3xNUO2 ja 1xNUO1! Ei voi kun onnitella kasvattajaa ja sanoa, että KIITOS mainioista koirista! Menestystä täydensi vielä tuontikoira Dumlen NUO2! Ja joka lauseen perään huutomerkki! :) 

Junkkarin jälkeen ollaankin seisojien kanssa keskitytty metsästystouhuihin ihan tosissaan. Ehkä liiankin tosissaan, kun on välillä tahtonut mennä puristamiseksi ja linnut jäänyt saamatta koirien hyvästä toiminnasta huolimatta... pitää yrittää keskittyä kuitenkin siihen rentouteen ja nauttia yhdessäolosta siellä metässäkin, niin tulosta kyllä tulee ennemmin tai myöhemmin. Usko on kuitenkin päässyt noutamaan toisten ampumia teeriä. Iisi on alkanut metsästyskoirakoulunsa, selvä kiinnostus riistaan on johtanut myös oma-aloitteisiin nostoihin ja jopa perässäjuoksemiseen, vaikkakin pysähtyy heti käskystä. Silti onnistumisiakin on tullut joka reissulla ja riistakosketuksia PALJON. 

Lehtokurppia lienee saapunut jo pohjoisesta päin lisää, koska niitä löytyy nyt todella hyvin. Ajattelin ihan asiakseni lähteä katsomaan kurppien kanssa, alkaisiko Iisillä irtoamaan tiedotus. Teerillä on paha moista treenata tähän aikaan vuotta, vaikka se saattaisikin onnistuakin, mutta kurpillahan se on hyvä treenata. Eli tänään kurppamaille lompsis! Viime reissulla oli jo vähän sellainen kutina, että onkohan koiralla lintu edessä kun pari kertaa ramppasi mun luona ja lähti samaan paikkaan. No koira seisoi sitten kohta kurpan etumaastossa mutta nosti itse. Vasta jälkeenpäin tuli mieleen, että tiedottikohan tuo? On siis oikea aika ottaa siitä selvää!

Aksan mm-kisat oli jossain päin maailmaa viime viikonloppuna ja meillä tupa täynnä koiria ja ihmisiä katsomassa sitä. Minä kyllä olin metällä, mutta muu perhe viihdytti itseään koirien kakkoslajia seuraten. Tämmönen kuva sitten napattiin nelijalkaisista osallistujista.

Kaksi laumaa koiria katsomassa Viinamäellä agilityn mm-kisoja

Tämän myötä mukavaa syksyn jatkoa kaikille ja vielä on kautta jäljellä!

Eero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti